Το Wifi άλλαξε!

Η ολοένα και μεγαλύτερη χρήση των smartphones, tablets και social media, έχει καταστήσει πλέον την χρήση του Wi-Fi επιτακτική. Το weefee είναι μια πρωτοποριακή πλατφόρμα, που μπορεί να λειτουργήσει ως ένα απλό Wi-Fi hotspot, αλλά κυρίως να αποτελέσει σημαντικό εργαλείο στη χάραξη της επικοινωνιακής σας στρατηγικής. Είναι μια υπηρεσία, που σας δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε στο έπακρο την παροχή Wi-Fi, μετατρέποντας τους χρήστες του σε μια κοινότητα πιστών πελατών.

Επικοινωνήστε με τους πελάτες σας!

Όταν οι πελάτες σας συνδεθούν στο WiFi μέσω των social media λογαριασμών τους, η πλατφόρμα του weefee δημιουργεί το προφίλ τους, βάση των δημογραφικών
και συμπεριφορικών χαρακτηριστικών τους. Έτσι επιτυγχάνετε πρόσβαση σε πολύτιμα στατιστικά στοιχεία όπως φύλλο, ηλικία, αριθμό επισκέψεων, νέοι πελάτες κλπ.

Πολλαπλασιάστε την αξία του κάθε lead

Triggered emails

Διατηρήστε την επικοινωνία με τον πελάτης σας ακόμα και μετά την απομάκρυνσή του από τον χώρο σας

Sponsorships

Πραγματοποιήστε co-branded campaigns, διαγωνισμούς, apps downloads κλπ και αυξήστε τα έσοδά σας

Targeted engagement

Μεγιστοποιήστε το experience των πελατών σας, παρέχοντας στοχοποιημένο marketing content και επεκτείνετε το customer journey

Γνωρίστε τους πελάτες σας.

Όταν οι πελάτες σας συνδεθούν στο WiFi μέσω των social media λογαριασμών τους, η πλατφόρμα του weefee δημιουργεί το προφίλ τους, βάση των δημογραφικών και συμπεριφορικών χαρακτηριστικών τους. Έτσι επιτυγχάνετε πρόσβαση σε πολύτιμα στατιστικά στοιχεία όπως φύλλο, ηλικία, αριθμό επισκέψεων, νέοι πελάτες κλπ.

Προβολή σε TV Monitors

Media Gallery - Music

Daily Themes - Activities

Announcemets - Advertisements

Offers -Weather

Scrolling Text - Timeline

Livestreaming - iFrame

Social Media - News - Currency

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας λύσουμε κάθε σας απορία!

Promotion

Ένα ολοκληρωμένο εργαλείο που ταιριάζει σε όλους τους τύπους των επιχειρήσεων με σκοπό να διαφημίσετε τα προϊόντα, τις υπηρεσίες σας, ένα event και πολλά άλλα.

Γνωρίστε την άποψη των πελατών σας για τις υπηρεσίες σας και ενισχύστε τα θετικά σχόλια στο Trip Advisor και στα άλλα sites αξιολόγησης.
Το ερωτηματολόγιο σας παρέχει πληροφορίες για την αξιολόγηση των υπηρεσιών της επιχείρησής σας από τους πελάτες σας.Καθώς συγκεντρώνετε στατιστικά στοιχεία, το σύστημα απαντάει αυτόματα ανάλογα με το αποτέλεσμα του κάθε ερωτηματολογίου. Σας ενημερώνει για τυχών αρνητικά σχόλια ενώ τους καθοδηγεί να δημοσιεύσουν τα θετικά στα δημοφιλή site αξιολόγησης.

Aυξήστε τις θετικές κριτικές σας στο

Mε το WEEFEE:

Γνωρίστε το προϊόν και τις εκδόσεις του.

Μπείτε στις παρακάτω εκδόσεις των προϊόντων OCG360 και γνωρίστε όλα όσα μπορεί να προσφέρει στην επιχείρησή σας!