Τεχνολογία από το μέλλον… στο παρόν

Απολαύστε τα μοναδικά προνόμια που προσφέρει το OCG στην επιχείρησή σας. Νέες τεχνολογικές δυνατότητες που ανοίγουν νέα παράθυρα στον κόσμο της αγοράς και της διαφήμισης.

Weefee, κάτι πολύ περισσότερο από Wifi Hotspot

Όταν οι πελάτες σας συνδεθούν στο WiFi μέσω των social media λογαριασμών τους, η πλατφόρμα του weefee δημιουργεί το προφίλ τους, βάση των δημογραφικών και συμπεριφορικών χαρακτηριστικών τους. Έτσι επιτυγχάνετε πρόσβαση σε πολύτιμα στατιστικά στοιχεία όπως φύλλο, ηλικία, αριθμό επισκέψεων, νέοι πελάτες κλπ.

Προβολή, ενημέρωση, πληροφόρηση

Μέσω ενός κεντρικού συστήματος διαχείρισης έχετε τον απόλυτο έλεγχο όλων των συσκευών προβολής που υπάρχουν στο χώρο σας. TVs, tablets, κινητά και οθόνες αφής. Το OCG σας προσφέρει μία σειρά λύσεων για να αυξήσετε την παρουσία σας και να βελτιώσετε την εικόνα της επιχείρησής σας.

Μία νέα πρόταση για τη διαχείριση της επιχείρησής σας

Εξελίξτε το κατάστημά σας, προσθέτοντας διαφημιστικές και διαχειριστικές δυνατότητες. Ανακοινώστε τις προσφορές σας, διαφημίστε τα προϊόντα σας και οργανώστε την επιχείρησή σας με ένα σύγχρονο και ευέλικτο σύστημα POS.

Μια κινούμενη, ευχάριστη βιτρίνα!

Εξοπλίστε την βιτρίνα του καταστήματός σας με μέσα προβολής, προβάλετε τα προϊόντα που θέλετε να διαφημίσετε, το πρόγραμμά σας ή διανυκτερεύοντα καταστήματα και άλλες χρήσιμες πληροφορίες. Δείξτε στους πελάτες σας βίντεο, εικόνες και μετατρέψτε το πρόσωπο του μαγαζιού σας σε μία ξεχωριστή εικόνα

Γνωρίστε το προϊόν και τις εκδόσεις του.

Μπείτε στις παρακάτω εκδόσεις των προϊόντων OCG360 και γνωρίστε όλα όσα μπορεί να προσφέρει στην επιχείρησή σας!

Εκδήλωση ενδιαφέροντος στην φόρμα παρακάτω.