Τεχνολογία, οργάνωση και νέα εμπειρία για τους πελάτες σας!

Η εμπειρία του πελάτη, είναι το νέο μάρκετινγκ.

Πώς θα σας φαινόταν:

  • Να μπορείτε να προβάλετε διαδραστικά τον κατάλογό σας σε οθόνες μέσα στις εγκαταστάσεις σας παράλληλα με τις προσφορές που θέλετε να διαφημίσετε;
  • Να δέχεστε παραγγελίες και κρατήσεις απευθείαν απ’ το κινητό του πελάτη σας;
  • Να γνωρίζετε ποιοι πελάτες σας επισκέφτηκαν και τί προτιμήσεις έχουν;
  • Να τους κάνετε προσφορές ανάλογα με τον ρυθμό που σας επισκέπτονται;

Σύστημα πωλήσεων και κρατήσεων!

Καταχωρήστε τις κατηγορίες και τα προϊόντα σας, ορίστε συστατικά και συνοδευτικά, αποθέματα και άλλα πολλά! Ο πελάτης μπορεί να παραγγείλει από οποιαδήποτε συσκευή ενώ οι παραγγελίες εμφανίζονται στo kitchen monitor αμέσως μετά την καταχώρησή τους.

Ο έλεγχος στα χέρια σας.

Ονειρεύεστε οι οθόνες που έχετε στους χώρους σας να προβάλουν ότι θέλετε, όποτε θέλετε; Πλέον μπορείτε να ελέγχετε τι προβάλλουν οι οθόνες σας απ’ τον χώρο σας ή απομακρυσμένα, να προβάλλετε περιεχόμενο άμεσα και πιο γρήγορα από ποτέ.

Σκεφτείτε το πιο προσεκτικά. Θέλετε να προωθήσετε κάποιο προϊόν σας άμεσα; Απλά προγραμματίστε το OCG και διαφημίστε την προσφορά σας, αμέσως μετά τη στιγμή που το σκεφτήκατε. Χωρίς χαμμένο χρόνο για διαφημιστικά και εκτυπώσεις.

Μάθετε καλύτερα τους πελάτες σας και αφήστε τους να μάθουν τα πάντα για εσάς.

Ο πελάτης με την είσοδό του στο wifi δίκτυο της επιχείρησής σας μοιράζεται με εσάς στοιχεία, που θα αποτελέσουν εργαλεία για να του προσφέρετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία εξυπηρέτησης. Έτσι γνωρίζετε κάθε φορά ποιός σας επισκέπτεται, τις προτιμήσεις του, τη γνώμη του για εσάς καθώς και την πιστότητά του την οποία μπορείτε να επιβραβεύσετε με όποιο τρόπο θέλετε. Μοιράστε χαμόγελα και ικανοποίηση στους πελάτες σας όπως ποτέ ξανά.

Ψηφιακά… είναι καλύτερα!

Σκεφτείτε ο πελάτης να μπορεί να δει το μενού των προϊόντων σας και να επιλέξει τι θέλει να παραγγείλει από την οθόνη ενός tablet. Κάντε εύκολα αλλαγές και προσαρμογές στον κατάλογό σας χωρίς κόπο και έξοδα!

Διάδραση πέρα από τα όρια!

Τοποθετήστε οθόνες αφής και infokiosks, και προβάλετε το περιεχόμενό σας στους πελάτες σας. Χρήσιμες πληροφορίες και διαδραστικά μενού που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν τους πελάτες σας!

Γνωρίστε το προϊόν και τις εκδόσεις του.

Μπείτε στις παρακάτω εκδόσεις των προϊόντων OCG360 και γνωρίστε όλα όσα μπορεί να προσφέρει στην επιχείρησή σας!

Εκδήλωση ενδιαφέροντος στην φόρμα παρακάτω.