Το ξενοδοχείο του μέλλοντος. Σήμερα!

Προσφέρετε στους επισκέπτες την πλέον εξατομικευμένη εμπειρία και χαρίστε τους μια αξέχαστη διαμονή. Ενημερώστε τους συνεχώς μέσω των συσκευών που υπάρχουν στο χώρο σας.

Self checkin.

Η εμπειρία του OCG ξεκινάει πρίν ο επισκέπτης του ξενοδοχείου σας φτάσει στις εγκαταστάσεις σας. Μόλις προσγειώθηκε και κάνει checkin απευθείας από το κινητό του, χωρίς καθυστερήσεις. Εσείς ταυτοποιείτε τα στοιχεία του για να ολοκληρώσετε την διαδικασία.

Weefee.

Με την άφιξή του, ο επισκέπτης αποκτά πρόσβαση στο διαδίκτυο με μία κίνηση, κάνοντας login με τα στοιχεία του από Facebooκ, Twitter, Google Plus ή με όποιο άλλο τρόπο εσείς επιλέγετε. Ρυθμίστε ταχύτητες πρόσβασης και προωθήστε προϊόντα και υπηρεσίες με διαφημιστικά campaigns.

Το Wifi γίνεται το καλύτερο εργαλείο cross selling.

Mε το OCG360 “σερβίρετε” διαφημίσεις για τις παροχές του ξενοδοχείου σας σε όλους τους συνδεδεμένους χρήστες στο Wifi.

Infochannel νέας γενιάς

Ο επισκέπτης φτάνει στο δωμάτιό του. Δημιουργήστε τα δικά σας κανάλια και προβάλετε το περιεχόμενο που επιλέγετε απευθείας στις TV των δωματίων σας. Επιλέξτε με ποιo τρόπο και πότε θέλετε να προβάλετε διαφημίσεις και άλλες χρήσιμες πληροφορίες για να διευκολύνετε τους επισκέπτες σας.

✓ Σκεφτείτε έξω απ’ το κουτί!

✓ Δημιουργήστε τρόπους προβολής, διαφορετικούς σε κάθε οθόνη!

✓ Προγραμματίστε τι και πότε θα προβάλεται!

Interactive TV.

Προσωποποιημένο μήνυμα καλωσορίσματος.

Home Cinema, Netflix, Internet browser και πολλά περισσότερα.

Μετατρέψτε τις τηλεοράσεις σας σε Smart TVs. Με ξενοδοχειακές υπηρεσίες απόλυτα εναρμονισμένες με το GDPR.

Παραγγελία απ’ το τηλεκοντρόλ.

Οι επισκέπτες σας μπορούν να παραγγείλουν φαγητό απευθείας απ΄ το δωματιό τους, μέσω της εφαρμογής interactive TV.

Mobile Application.

Προβολή, ενημέρωση και διάδραση, στα χέρια των επισκεπτών σας

OCG Mobile

Ένα ολοκληρωμένο Android και iOS application, με δυνατότητες προβολής της επιχείρησής σας καθώς και διάδρασης με λειτουργείες που θα διαυκολύνουν τους επισκέπτες σας αλλά και θα σας προσφέρουν νέους ορίζοντες στο digital marketing. Οι χρήστες κάνουν download την εφαρμογή στο κινητό τους και έτσι μπορούν με το προφίλ που δημιουργούν να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες σας, να αγοράσουν προϊόντα κτλπ

Παραγγελία απ’ όπου βρίσκεται ο επισκέπτης σας!

Κρατήσεις από το Wifi μέσω Tablet – Mobile App.

Μεταμορφώστε τους χώρους υποδοχής και προωθήστε τις υπηρεσίες σας μέσω της ψηφιακής τεχνολογίας

Διαδραστικές οθόνες αφής σε κοινόχρηστους χώρους, προσφέρουν ενημέρωση των υπηρεσιών σας σε όλους τους πελάτες, οποιαδήποτε στιγμή , εύκολα, άμεσα και στοχευμένα. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότα να εξερευνήσουν το ξενοδοχείο, να μελετήσουν τα Points of Interset της γύρω περιοχής ακόμα και να απαντήσουν σε ένα σύντομο ερωτηματολόγιο για το αν έμειναν ευχαριστημένοι από την πρώτη κιόλας στιγμή.

OCG Timeline

Προβάλετε τις εκδηλώσεις σας και δώστε κατευθύνσεις. Καταχωρήστε τα συνέδρια και τις εκδηλώσεις σας και επιλέξτε πότε και σε ποιές οθόνες θέλετε να προβληθούν. Κρατήστε ενημερωμένους τους επισκέπτες σας!

Καλώς ήλθατε κύριε Ξενοδόχε!

Καλωσορίστε τους πελάτες σας, με προσωποποιημένα μηνύματα και κάντε τους να νιώθουν όπως τους αξίζει… ξεχωριστοί! Μέσω της οθόνης του δωματίου οι πελάτες ενημερώνονται για τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου, τις δραστηριότητες, τις ανακοινώσεις, για τις θεματικές βραδιές ακόμα και για τον καιρό, τα σημεία ενδιαφέροντος και τα δρομολόγια λεωφορείων / αεροπλάνων.

Επιπρόσθετα, οι επισκέπτες απολαμβάνουν τη δυνατότητα να παραγγείλουν από την τηλεόραση η το κινητό τους, να κλείσουν θέση στο spa ή στο εστιατόριο και να ανταλλάξουν απ’ ευθείας μηνύματα με τη ρεσεψιόν.

Δώστε άμεση πρόσβαση στο internet στους πελάτες σας, συλλέγοντας τα στοιχεία τους από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως Facebook, Twitter και Email.

Δώστε στους επισκέπτες σας τη δυνατότητα να νιώσουν «σαν στο σπίτι»

Δείπνο στο δωμάτιο ή σε ένα από τα εστιατόρια του ξενοδοχείου;

Όποια κι αν είναι η απάντηση, επιτρέψτε στους πελάτες σας να κάνουν κράτηση σε ένα από τα εστιατόρια του ξενοδοχείου σας, ή να παραγγείλουν το πιάτο που επιθυμούν στο δωμάτιο τους, μέσω της διαδραστικής τηλεόρασης ή μέσω του κινητού τους τηλεφώνου και αφήστε το προσωπικό σας να εξυπηρετήσει τους πελάτες σας απαλλαγμένο από τις περισσότερες ευθύνες.

Ο πελάτης λαμβάνει ενημερώσεις,
24 ώρες το 24ωρο,
ενώ εσείς διαφημίζετε προϊόντα και υπηρεσίες.

Παράλληλα, επιτρέψτε στους πελάτες σας, να πραγματοποιούν κρατήσεις και παραγγελίες, να αγοράζουν προϊόντα και υπηρεσίες εύκολα και γρήγορα, απευθείας από το κινητό, tablet, infokiosk & TV!

Συνέδρια και Ψηφιακή Ενημέρωση

Ανησυχείτε για την ενημέρωση των επισκεπτών στα Συνέδρια;

Με την ψηφιακή ενημέρωση και το Timeline, οι επισκέπτες σας βρίσκουν άμεσα και εύκολα όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που αφορούν στις αίθουσες, τους ορόφους ή το πρόγραμμα.

Συνδυασμός τεχνολογίας & ασφάλειας.

Με τις έξυπνες κλειδαριές, οι πελάτες απλά πλησιάζουν το τηλέφωνο τους κοντά και ανοίγουν την πόρτα του δωματίου τους. Προσφέρετε στους πελάτες σας, την καλύτερη εμπειρία φιλοξενίας προσπερνώντας τις ουρές της ρεσεψιόν.

Πάρτε τον έλεγχο της επικοινωνίας με τους πελάτες στα χέρια σας

Μοιράστε το περιεχόμενο που επιθυμείτε, σε όλες τις συσκευές επικοινωνίας που βρίσκονται στον χώρο σας μέσω ενός κεντρικού συστήματος διαχείρισης!

Το OCG είναι απολύτως συμβατό με όλους τους τύπους υποδομών

Προσαρμόζεται σε αναλογικά & ψηφιακά τηλεοπτικά συστήματα (IPTV – SmartTV) χωρίς να χρειάζεται παρέμβαση σε υφιστάμενες καλωδιακές υποδομές και χωρίς δέσμευση στον τύπο και στην μάρκα τηλεοράσεων

Γνωρίστε το προϊόν και τις εκδόσεις του.

Μπείτε στις παρακάτω εκδόσεις των προϊόντων OCG360 και γνωρίστε όλα όσα μπορεί να προσφέρει στην επιχείρησή σας!

Εκδήλωση ενδιαφέροντος στην φόρμα παρακάτω.