Διαχείριση Περιεχομένου

Η πιο σημαντική εικόνα για την επιχείρησή σας είναι το περιεχόμενο των οθονών σας!

Αφήστε σε εμάς την διαχείριση του περιεχομένου σας!

Content Management

Η σημασία του συστήματος OCG360 είναι αδιαμφισβήτητη και μάλιστα ειδικά όταν πρόκειται για περιεχόμενο, τότε σίγουρα η δουλειά πρέπει να γίνεται αποκλειστικά και μόνο από επαγγελματίες.

Γι’ αυτό στην IT Concept προσφέρουμε μαζί με την αγορά του συστήματος διαχείριση και συμβουλευτική για ανάρτηση σωστού και όμορφου περιεχομένου που θα αυξήσει το ενδιαφέρον των πελατών και θα αντανακλά το επίπεδο της επιχείρησής σας!

Στην ITConcept γνωρίζουμε τι σημαίνει Marketing.

“Στη σύγχρονη επιστήμη του μάρκετινγκ έχουν προταθεί και άλλα P που συμπληρώνουν το βασικό μίγμα μάρκετινγκ (δηλαδή τα P). Έτσι για τις επιχειρήσεις που παράγουν υπηρεσίες μπορούν να προστεθούν τα εξής: People, Processes, Physical Evidence. Ενώ για τον κλάδο φιλοξενίας και ταξιδιών (δηλαδή τον Τουρισμό) προστίθενται στα 4 P τα εξής: People, Packaging, Physical Evidence, Partnerships.”

ANDRI.

Γνωρίζουμε τις ανάγκες και απαιτήσεις τις εποχής, ακολουθούμε όλες τις τελευταίες τάσεις και διαμορφώνουμε το ιδανικό marketing plan για το σύστημα OCG για τη δική σας επιχείρηση.

Αναλαμβάνουμε να ανεβάσουμε για εσάς φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, να καθορίσουμε τα layouts σύμφωνα με τα χρώματα της επιχείρησής σας. Ακόμα περνάμε ωράρια και κατηγορίες υπηρεσιών σας, διαθεσιμότητες θέσεων, μέγιστο αριθμό κρατήσεων κ.ο.κ.

Ο βασικός στόχος του μάρκετινγκ, ειδικότερα όσον αφορά τα καταναλωτικά αγαθά, δηλαδή αυτά που απευθύνονται στους τελικούς καταναλωτές είναι οι επαναλαμβανόμενες πωλήσεις. Προσπαθούμε να δημιουργούμε για την επιχείρησή σας μια μακροχρόνια σχέση με τους πελάτες σας προσφέροντας υψηλή αξία στα προϊόντα σας, υψηλότερη από εκείνη του ανταγωνισμού σας.

 Μέσα από την υψηλότερη αυτή αξία επιτυγχάνεται το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της επιχείρησής σας! Όλα τα παραπάνω με τη σειρά τους οδηγούν σε πιστότητα των πελατών και σε επαναλαμβανόμενες πωλήσεις των προϊόντων / υπηρεσιών της επιχείρησής σας.

Θέλετε να αναλάβουμε για εσάς την διαχείριση περιεχομένου της ocg360?

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας, περιγράψτε μας το project σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για να το πραγματοποιήσουμε.